Jedz i chudnij - Smak zdrowi, Przepisy kulinarne
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
//-->ff*#ffi*cfuffi#rt**-:tt*"J&'}.'!Ę'i.'ł'!r{#ttgł*::,THwę#.ę,ęht1SpistreściWstęp6Przel<ęsl<i9zupy49Dania mięsne irybne, ,fi-l,.;o:.,:.,I,i.l.l'Deseryil<ol<tajLe,,,, ,I,,.I, , , ,I I, ,., , , ,,I , , , , , ,.TabeLal<a[orycznościr,:::r::rrrr:rt:r::tt:::t,:t:.::.:::t:tll:l.,l.t,...lt16::l::tl::::l',,rr,llll.:1,::1,:r, r"lndel<s1,26lndel<sBBabeczki zkaszygryczanejzpieczonąmarchewką-44Barszcz czerwony z kapustą-60Batoniki granola-108Brukselka pleczonazczosnkiem-35cChipsyjabłkowe_104Chłodnikzbotwinki-51Cielęcinapieczona z warzywami_78Czerwonykoktajlwarzywny-I15DDeserjogurtowyzpomarańczami-100Dorada pieczonazsosemziołowym-90Duszoneporyzeszparagami-39FFiletyzpstrągazziemniakami_82GGalaretkaporzeczkowa-103Grillowanewarzywazrozmarynem-36KKoktajljabłkowy-'l11Kostka owsiana-107Krem szparagowy-52Królik pieczony_ 77ŁŁosośgrillowanyzfasolą szparagową_85MMizerialight-12Morszczukzporemipistacjami-89oOwsiankabez mleka-96Owsiankadyniowa-95PPapryki faszerowaneryŻem_40Pęczakzwarzywami-43Piersi kaczki pieczone-74Piersi kurczaka wpikantnejmarynacie-69Pomidoryfaszerowanetwarożkiem-32Potrawkazpiersi kurczakazkasząjęczmienną-70RRoladkizpiersi indyka-73sSałatka śledziowazburaczkiem-31Sałatka wiosenna _16Sałatkazarbuzaisera feta_19Sałatkazciecierzycyiawokado-20Sałatkaziemniaczana z roszponką_24Sałatkazorkiszu_23Sałatka zrukoląijajkami_ 28Sałatkaztruskawekize szpinaku-27Smoothie dyniowo-jabłkowe-112Surówkazkalarepyimarchewki _'l5Surówkazkiszonej kapusty-l1Szaszłykiowocowezsosemjogurtowym-99Szaszłykizeschabuizwarzyw_81WWstązkizpieczonymi warzywami-47zZapiekankazłososia_ 86Zupa fasolowazpomidorami-55Zupalarzynowazindykiem-56Zupakalafiorowa-59Zupa łososiowa-64Zuparybna curry-63'tir'łe*p'-v.t"-:łtWStępr,eayt"*,ąSl#{','&il<oLejnedietynie przynoszęrezultatów, wje[e osób,spodzi ewajęc sięszybszychefel<tÓwodchudzania,ograniczaposiłl<iizaczvna|<aLoriijjeśćmało, ado tegorzadl<o.Drastycznezmniejszeniedostarczanychduzeodstępy międzyposił|<amiprowadzędouczucia głodu,spowoLnienia metaboLizmu, złegosamopoczuciaorazniedoborów zywieniowych.Utraconepotal<iej dra|<ońsl<iejdieciel<ilogramyszybl<owracaję,awraz z nimizty nastrójiniechęć dol<olejnych prób. Tonajl.epszymomentnazastanowienie sięnad stopniowę,aLetrwałęzmianęnawykówzywieniowych.AbyschudnęĆi utrzymaćprawidłowęmasęciata,najtepiejjeść4-5positkówdziennieco3-4godziny. BardzoWaZnyme|ementemjadłospisujest śniadanie,l<tÓrepowinnobyć bogate wprodul<tyzbożowe, nabiałi Warzywa,aby zapewniĆol<'25o/odziennejl<a[orycznościoraz dtugotrwateuczucie sytości'zewszystkichposiłl<ÓwobiadtonajbardziejenergetyCZny_powinien dostarczaćol<.35o/oenergiiisl<tadaćsię zróznorodnychprodul<tÓw:ziemnial<ów,l<asz,ryŻu,ma|<aronu,mięsa,ryb,WarZyWoraz nabiału.|(oLacjęnatomiastnaLeży5poZywaćLel<l<ostraWnę,20%o.ajejwartoścenergetyczna nie mozeprzel<raczacdomenlWrogiemszczupłejsyLwet|<i_drugle śniadanieipodwieczore|<,]estpodjadaniew cięgu dnia, zeby gowięcunil<nęć,wartowprowadzićdwjeLel<l<ieprzel(ę5l(idostarczającepo1oo/odziennejenergii. Pamiętajmy, ze to niewieLel:'zvdiecie15OO l<caL-15okcaL),czyLinp'|<ol<tajL,sałatl<a LubsurÓwl<a.
[ Pobierz całość w formacie PDF ]